Oslo/Sandefjord/Bergen • Full time

Senior Javautvikler

Er du lei av typer som Ragnar Hoff eller de som drar på Javazone på tross av det sosiale aspektet?

Er du derimot en av de som vet hva du driver med, som tør å utfordre og ikke viker unna mennesker i gangene? Da er du sannsynligvis den vi leter etter!

Vi ser etter deg som har en driv for å skape verdi for våre kunder som fast ansatt konsulent hos oss. Vi ser etter deg som er vant med med å ferdes i alle lag av Stacken og som mestrer Backend til det fulle. Du har jobbet i mer enn fem år med Java og gjerne en hel del andre språk. Har du i tillegg jobbet med finansielle produkter, prosjekter eller kunder, vil dine sjanser absolutt øke for å bli en av oss.

Vi legger til rette for at du får utvikle deg videre. Du vil få muligheten til å delta i spennende prosjekter og være en del av et ekspert-miljø innen digitalisering for bank- og finanssektoren. Vi arrangerer hyppige sammenkomster av både faglig og sosial karakter, slik at du vet at du er en del av Noria-gjengen selv om kundene krever sitt.

Norias kultur bygger på nysgjerrighet - vi utfordrer, engasjerer oss, tar ansvar og omfavner endring. Hos oss får du mulighet til å bidra, utvikle deg og være med å påvirke Noria sin fremtid. Hvis dette høres spennende ut gleder vi oss til å høre fra deg for å lære mer om hvem du er, hva du kan og hva du ønsker å for fremtiden.